Verloren Onschuld is verfilmd

Verloren Onschuld is verfilmd

Verloren Onschuld is terug! 

De onthutsende verhalen van de gedupeerden van het toeslagenschandaal zijn nu te zien als film in combinatie met een nagesprek.

 

Over het Videodocument

Het videodocument ‘Verloren Onschuld’ is een film van 30 minuten gebaseerd op de gelijknamige theatervoorstelling, geschreven door Fenneke Wekker en geproduceerd door het Rotterdams Wijktheater. Het is geen registratie van een theaterstuk, deze film is apart geproduceerd voor een compacte vertelling via een beeldscherm of projectie met onlosmakelijk daaraan verbonden een nagesprek geleid door een professional. 

Met een half uur video en een nagesprek van een half uur, kom je in totaal uit op een uur programma tot 25 deelnemers. De video en het nagesprek wordt als pakket aangeboden en begeleid door het Rotterdams Wijktheater.

Neem contact met ons op voor meer info.

 

Over Verloren Onschuld

Verloren Onschuld is de uitkomst van een samenwerking tussen diverse gedupeerden van het toeslagenschandaal en het Rotterdams Wijktheater. Gebaseerd op gesprekken met de lotgenotengroep “de Volhouders Rotterdam”, geeft de voorstelling een ontluisterend beeld van de hel die de gedupeerden tussen 2005 en 2019 hebben doorleefd.

Als kijker word je meegenomen in de formele setting van een Waarheidscommissie en kom je oog in oog met de verhalen van gedupeerden van het toeslagenschandaal.

De verhalen die naar voren komen zijn veertien jaar lang ongehoord gebleven, niet serieus genomen door omstanders, familieleden en hulpverleners, en stelselmatig weggewuifd als ‘treurige incidenten’ door de politiek, Belastingdienst en gemeenten.

 

 


Deel deze pagina: