Aankoop- en retourbeleid

AANKOOP- EN RETOURBELEID

 

Pay What You Can 

Het Rotterdams Wijktheater vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om naar onze voorstellingen te komen kijken. Daarom werken we met een ‘pay what you can’ systeem. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Heb je de financiële mogelijkheid om voor je entreekaartje te betalen, dan is je bijdrage ontzettend welkom. Heb je die mogelijkheid niet, klik dan op het kaartje van 0 euro.  

 

Voorwaarden: 

Wij spelen graag voor een volle zaal. Als je een kaartje koopt of reserveert, ook al is deze 0 euro, rekenen we op je komst. Ben je verhinderd, kijk of je iemand in je omgeving blij kunt maken met de kaartje(s). Lukt dit niet, dan heb je de mogelijkheid om tot 14 dagen voor de voorstelling de kaarten te ruilen voor een andere speeldatum (op voorwaarde dat er nog plek is) of om je geld terug te vragen. Mocht je op het laatste moment verhinderd zijn en je kaartjes niet aan iemand anders kunnen geven, dan horen we dat ook graag.
Neem contact met ons op via info@rotterdamswijktheater.nl 

Let op:
Zorg dat je op tijd bent. Als een workshop of voorstelling of evenement eenmaal is begonnen kunnen wij je niet altijd meer binnenlaten;

Mobiele telefoons dienen tijdens de voorstellingen of het evenement volledig uitgeschakeld te worden of in vliegtuigmodus gezet te worden;

Onze voorstellingen of evenementen organiseren we vaak op andere locaties (de locatie staat vermeld op uw kaartje). We vragen je de regels van de betreffende locatie te respecteren.