Wie en wat

Vacatures:

 

Op dit moment hebben we geen vacatures.

stage / onderzoek / afstuderen

 

Wil je bij ons stage lopen of onderzoek doen? Dan kan dat. Wij hebben vaak stagiaires van theateropleidingen, Social Work, Communicatie en CMV, maar misschien doe je wel een andere opleiding en zie je kansen om binnen de community arts ervaring op te doen.

Het is ook mogelijk om onderzoek te doen of een scriptie te schrijven over een onderwerp dat te maken heeft met ons werk of werkveld. We zijn op zoek naar studenten die naast onze begeleiding ook zelfstandig te werk kunnen gaan en zelf weten welk doel ze willen behalen. We willen graag ook dat stages goed aansluiten bij onze koers en projecten.

Voor informatie of aanmelding: stuur een e-mail naar info@rotterdamswijktheater.nl dan nemen zo snel mogelijk contact met je op.

vrijwilligerswerk

 

Wil je je actief inzetten als vrijwilliger, dan kan dat ook. We hebben geen vast vrijwilligerswerk waarbij we je iedere week kunnen inzetten, maar op incidentele basis kan je als vrijwilliger zeker bij ons terecht.

We zoeken altijd vrijwilligers voor

– het bijhouden van het archief: pr/foto/video/script

– het rondbrengen van flyers en affiches in Rotterdam

– het bouwen en sjouwen bij voorstellingen

– ondersteuning bij projecten zoals het doen van catering en publieksbegeleiding etc.

Voor informatie of aanmelding: stuur een e-mail naar info@rotterdamswijktheater.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.