Wie en wat

Vacatures:

 

stage / onderzoek / afstuderen

 

Wil je bij/met ons stage lopen of onderzoek doen? Dan kan dat. Wij hebben vooral stagiaires van de theateropleidingen en van de opleiding Communicatie en CMV, maar we staan zeker open voor stagiaires van andere opleidingen die voor zichzelf kansen zien om binnen de community arts praktijkervaring op te doen.

Het is ook mogelijk om onderzoek te doen of een scriptie te schrijven over een onderwerp dat te maken heeft met ons werk of werkveld. Omdat we geen ruimte hebben om heel veel tijd te steken in de begeleiding, zal je als student vrij zelfstandig hierin te werk moeten gaan.

Voor informatie of aanmelding: stuur een e-mail naar info@rotterdamswijktheater.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

vrijwilligerswerk

 

Wil je je actief inzetten als vrijwilliger, dan kan dat ook. We hebben geen vast vrijwilligerswerk waarbij we je iedere week kunnen inzetten, maar op incidentele basis kan je als vrijwilliger prima bij ons terecht.

We zoeken vrijwilligers voor

– het bijhouden van het pr/foto/dvd/script archief

– het regelmatig rondbrengen van flyers en affiches in IJsselmonde

– incidenteel voor bouwen en sjouwen bij voorstellingen

– incidenteel voor hand-en-spandiensten bij voorstellingen zoals het doen van publieksonderzoek, catering, uitdelen van flyers aan het publiek etc.

Voor informatie of aanmelding: stuur een e-mail naar info@rotterdamswijktheater.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.