Niet Tuchten Online – een voorstelling voor op de smartphone

5,00

Niet Tuchten Online is een interactieve jongerenvoorstelling van circa 25 minuten. De voorstelling is op maat gemaakt voor de smartphone.

In Niet Tuchten Online wordt het verhaal van acht jongens vertelt, die ieder vanuit hun eigen kwetsbare thuissituaties een plek proberen te vinden op straat. De voorstelling behandelt thema’s als struggles op straat, loyaliteit en het vinden van een thuis. Als kijker wordt je ook actief betrokken bij het verhaal door middel van ingebouwde keuzemomenten.

Regisseur Hans Lein en theatermaker Patrick Ribeiro deden voor Niet Tuchten Online vooronderzoek in een jeugdgevangenis (De Hartelborgt) en spraken daar met gedetineerde jongeren. Ze baseerden het uiteindelijke script vervolgens op deze gesprekken. Ribeiro vertolkt (wegens bescherming van de privacy van de gedetineerden) tevens de rol van verteller.

Hoe werkt het?
Na het bestellen van onze voorstelling, krijg je een e-mail met een link toegestuurd. Deze kun je gebruiken om Niet Tuchten Online te bekijken. Omdat we de voorstelling speciaal hebben ontwikkeld voor de smartphone, is het aan te raden de link ook middels dat toestel te openen- en te bekijken!

Downloadlimiet
Omdat we illegale verspreiding willen voorkomen, hebben we een downloadlimiet ingesteld van maximaal 4 downloads per aangeschaft ticket. Zorg dus dat je hier op voorhand rekening mee houdt.

Heb je verder nog vragen?
Of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met ons, via deze link. Een persoonlijk bericht sturen via Instagram of Facebook kan ook!

Categorie: