WEERZIEN: Een nieuw project

WEERZIEN: Een nieuw project

We zijn een nieuw project begonnen!

Met ons project WEERZIEN onderzoeken we samen met spelers van het Rotterdams Wijktheater hoe we met elkaar samenleven. Wat is SAMEN leven? En hoe doen we dat met elkaar in onze stad?  

Een samenleving zijn is niet vanzelfsprekend. In het nieuws horen we steeds vaker dat we niet meer naar elkaar omkijken en elkaar niet meer ZIEN. Wij vragen ons af: Wat is ervoor nodig om samen te leven? Wat vraagt dat van ons en onze medemensen? Met WEERZIEN gaan we opzoek naar die antwoorden.

De aankomende maanden verzamelen we zoveel mogelijk verhalen en oefenen we tegelijkertijd hoe we die verhalen straks willen vertellen. Voor onze spelers is het natuurlijk een weerzien, want ze staan weer samen op de vloer. En juist omdat we elkaar al zo goed kennen kunnen we als groep onderzoeken hoe we elkaar WEER kunnen ZIEN. Want samenleven die je samen toch?

Vandaar dus: WEERZIEN. Nu een onderzoek en in de toekomst een voorstelling! We houden jullie op de hoogte. Tot WEERZIENS.


Deel deze pagina: