Ter nagedachtenis: Joany Muskiet

We zijn getreurd om het bericht van het overlijden van onze geliefde Joany Muskiet ‘de moeder van Zuid’. We leven mee met haar familie en naasten. Ter nagedachtenis willen we met jullie een oude tweedelige podcast aflevering delen die we mochten maken met Joany. Zo zullen haar inspirerende woorden en daden niet verloren gaan.

Joany Muskiet, werd ook wel liefkozend ‘de moeder van Zuid’ genoemd . En niet voor niets. Zo runde Joany stichting Helderheid en ondernam ze verschillende projecten met- en voor jongeren in Rotterdamse stadsdelen onder de Maas. In de tweedelige podcast die we met haar maakte vertelde ze een deel van haar verhaal.

De podcast Lopend Vuurtje was een reeks waarin Stefan met onze tot huiskamer omgebouwde vrachtwagen de wijken in trok. Opzoek naar verschillende perspectieven op straatcultuur. Hieronder vind je de tweedelige Podcast met Joany Muskiet.

 

DEEL 1

 

DEEL 2