Niet Tuchten goes digital

Niet Tuchten is de getuigenis van een jongen. Een jongen die vanuit een kwetsbare thuissituatie zijn plek heeft gevonden op straat. We volgen deze jongen vanaf zijn jeugd tot het moment dat hij een roofoverval pleegt. Deze voorstelling werpt een licht op de kloof tussen de ‘straatcultuur’ en ‘burgercultuur’, tussen ‘jongeren’ en ‘gezag’.
Niet Tuchten wordt vanaf het nieuwe seizoen (september) naast live, ook online aangeboden aan middelbare scholen. Leerlingen kunnen dan op hun eigen computerscherm of telefoon het hoofdpersonage en zijn dilemma’s leren kennen. Na afloop van de digitale ervaring organiseren we een online live nagesprek met de hoofdrolspeler.

Heeft uw school interesse om deze voorstelling live of digitaal aan te bieden aan zijn leerlingen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Nelly dos Reis.