ZOOMaar een Straat

Zomaar een Straat is onze voorstelling over armoede die nu op tournee zou zijn in wijken van Rotterdam. Armoede was al een urgent thema in onze maatschappij en door de coronacrisis is dit alleen maar urgenter geworden. We worden er nog meer aan herinnerd dat het leven echt niet zo maakbaar is als dat wij zouden willen. Armoede kan iedereen overkomen, en wat doen we als maatschappij dan om elkaar te helpen?
Tijdens onze wekelijkse repetities via Zoom, waarin de spelers vanuit hun eigen huiskamer videobellen, kwamen we er achter dat al die verschillende huiskamers op het computerscherm ook een interessant en zeer authentiek decor vormen voor een Zoom-voorstelling. En het biedt zelfs nieuwe artistieke mogelijkheden! Op dit moment zijn we Zomaar een Straat daarom aan het omtoveren tot een ZOOM-voorstelling, met een live nagesprek. Heb je interesse om bij zo’n ZOOM voorstelling aanwezig te zijn, individueel of met je collega’s? Stuur dan een email naar Stefan van Hees.