In Memoriam

Deze week kregen we het verdrietige nieuws dat Koos Goedknegt is overleden.

Koos werkte mee aan 11 verschillende voorstellingen van het Rotterdams Wijktheater en stond honderden keren op het podium. Koos was een prachtige speler die ons vaak uit de brand heeft geholpen als we soms vlak voor een première zonder acteur kwamen te zitten. Koos debuteerde bij het Rotterdams Wijktheater in de voorstelling ‘De Brand’ en speelde in ‘Keet op de Kaap’ zijn eigen verhaal.

Ook naast het podium was Koos een geweldig mens, vaak de drijvende kracht achter de groep. Zo zorgde hij ervoor dat alle spelers op tijd op de plek van de voorstelling aanwezig waren. Met zijn auto reed hij dan eerst een rondje Rotterdam om iedereen op te halen. Soms moesten spelers door Koos letterlijk uit bed getrokken worden en onder de douche gezet om ze op tijd op het podium te krijgen.

Koos had een ruim en sociaal hart en oog voor de mensen in de groep die het minder hadden. Een groot gevoel voor rauwe Rotterdamse humor.

We zullen Koos heel erg missen, maar hij zit voor altijd in ons hart.

Voorstellingen waarin Koos meespeelde:
De Brand (rol overgenomen), Keet op de Kaap, Heeft spangen dit verdient? (rol overgenomen), De bruiloft, Pendrecht (rol overgenomen), Senioren Revue, Verhalen uit de droogdok (gids), Als het golft, Kaap Goede Hoop (gids), Kerst in de Kantine en Kerst zonder grenzen.