IN MEMORIAM

Verdrietig zijn wij over het bericht dat onze oud speler Kees Ketting is overleden.

Kees heeft in verschillende producties van ons meegespeeld. Voorstellingen die allemaal gingen over Katendrecht zoals Keet op de Kaap, De Bruiloft en Kaap Goede Hoop. Kees was dan ook een Kapenees in hart en nieren.

Kees was een heerlijke speler, vol lef en overtuiging. Hij had een grote talenknobbel, kon goed zingen én…. oliebollen bakken. Waar Kees was, was er leven in de brouwerij. Grote mond, maar heel klein hartje. Wij hebben hem in ons hart gesloten.

Kees was een kleurrijk persoon en we hebben mooie herinneringen aan hem, als speler,als kok bij de talkshows, als zanger en als mens. We zullen hem heel erg missen.

We leven mee met zijn zus Nel die zoveel voor hem heeft betekend, en met zijn zwager Hans.

Het hele team van het Rotterdams Wijktheater