ICAF

ICAF is een Internationaal Community Arts Festival dat eens in de drie jaar community arts van over de hele wereld samenbrengt in Rotterdam. De volgende editie vindt plaats van 27 maart tot en met 2 april 2017 met als thema BEWEGING!

Op het festival zijn voorstellingen te zien en workshops te volgen van organisaties van over de hele wereld. Vrijwel alle continenten zijn vertegenwoordigd door bijzondere en krachtige community art organisaties. Ze brengen hun ervaringen en passie voor het vak naar het festival om met deelnemers te delen. En om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen.

ICAF is een tijdelijke school, een lab, een ontmoeting, een seminar, een maaltijd, een dans, een moveable feast, en inderdaad, ook zeker een festival in de feestelijke betekenis van het woord, zowel voor binnen- als buitenstaanders. We zijn verbonden aan een wereldwijde cutting edge en zeer relevante kunstbeweging.

We hopen dat onze woorden en beelden je genoeg intrigeren om er meer over te weten te willen komen. We kijken er naar uit je te mogen zien op ICAF 2017.