ICAF 2023

ICAF organiseert groot festival in 2023

Het grootste internationale community arts festival ter wereld is terug! Van 27 maart t/m 2 april 2023 meren theater, dans, muziek, film en beeldende kunst uit alle windstreken aan in onze havenstad. Op diverse locaties verspreid door heel Rotterdam zal kunst van wereldformaat te zien zijn.

STADSPROGRAMMA
Voor het eerst bieden we ook een stadsprogramma aan. Stap op laagdrempelige wijze in een bruisende wereld vol creativiteit. Laat je verwonderen door unieke in de gemeenschap gewortelde kunstprojecten. Ontmoet kunstenaars die de afstand tussen werelden en mensen overbruggen. Het ICAF is een unieke festivalervaring: van grootschalige voorstellingen tot intieme filmvertoningen tot leerzame en leuke workshops.

Dit jaar vormt het thema The Sound of Change. De coronapandemie die in 2020 begon, luidde het begin in van een wereld in transitie. Sommigen kwamen daar beter uit dan anderen. We zagen de kloof tussen verschillende groepen toenemen. Dit jaar hebben we kunstenaars geselecteerd die een fris tegengeluid bieden. Bekijk hier alvast een voorproefje van het programma.

PROGRAMMA VOOR PROFESSIONALS 
Het ICAF is een initiatief van het Rotterdams Wijktheater. Naast een stadsprogramma, bieden we ook een uitgebreid programma voor professionals aan. Klik hier voor meer informatie.