Rotterdams Wijktheater - jongeren

Rotterdams Wijktheater zoekt jongeren!

Het Rotterdams Wijktheater is altijd op zoek naar verhalen van Rotterdammers. En voor ons volgende project willen we graag de verhalen van Rotterdamse jongeren vertellen. Vanaf 7 november starten we daarom met een nieuwe jongerengroep. Ben je tussen de 18 en 30 jaar? En voel je de behoefte om je verhaal te delen en met leeftijdsgenoten in verbinding te komen? Lees vooral verder!
 
Wat gaan we doen?
Vanaf maandag 7 november zullen we wekelijks bij elkaar komen om verhalen met elkaar te delen. Verbinding, inspiratie en gezelligheid staan daarbij centraal. Je komt terecht in een veilige ruimte waar alles bespreekbaar is. En het belangrijkste: we zullen lekker de vloer opgaan om te spelen!  

Je leert de verschillende makers van het Rotterdams Wijktheater kennen, waaronder Hilde en Bikker. Vanaf december zullen zij van start gaan met de productie van een mooie voorstelling gebaseerd op o.a. jouw verhaal. Daar kun je in meespelen. Maar als je daar geen zin in hebt is het ook goed! Toch benieuwd hoe het is om mee te spelen? Check vooral de video onderaan dit bericht.

Praktische informatie
Wanneer: vanaf 7 november wekelijks op maandagavond vanaf 19:00u
Locatie: Podium Islemunda, Herenwaard 17

Aanmelden
Zin om te komen? Laat het dan van tevoren even weten via:
info@rotterdamswijktheater.nl. Bellen kan ook: 010 423 01 92. Ken je andere mensen die dit ook tof zouden vinden? Neem ze vooral mee. Hopelijk tot snel!