Patrick Ribeiro in de Urban Arts Regeling bij het Fonds voor Cultuurparticipatie!

Precies een week geleden belde Patrick Ribeiro aan bij het Fonds voor Cultuurparticipatie voor de Urban Arts Regeling te pitchen. En vandaag kregen we te horen dat zijn aanvraag is gehonoreerd!

We hebben Patrick z’n 10 jaar geleden leren kennen toen hij in het publiek zat bij de jongerenvoorstelling Sexy Waka, geregisseerd door Hans Lein in Hoogvliet. Later speelde Patrick in de voorstellingen Lastig en in Halte Tussenwater. Binnen de Urban Arts regeling mag Patrick zich ontwikkelen als acteur en community arts maker, door zich te laten coachen door kunstenaars vanuit verschillende kunstdisciplines. Ook zal Patrick onder begeleiding en coaching van Hans Lein twee voorstellingen maken in de komende twee jaar.

Houd dit bijzondere talent in de gaten!