Premiere TV-soap Cafe de Kapenees

Voor heel veel mensen was het bezoeken van de theater-buurtsoap Café de Kapenees een heerlijk uitje waar ze ontzettend van hebben genoten.
We zouden dit wel vaker willen’‘Toen was geluk is ook al van de tv’, of ‘voor ons is er eigenlijk niet zo veel meer’waren veel gehoorde uitspraken na afloop van de voorstelling.  Daarmee werd het idee geboren om de hele serie theatervoorstellingen van Café de Kapenees op video op te nemen om te kunnen vertonen in de Huizen van de Wijk. Op die manier kunnen nog veel meer Rotterdammers genieten van deze vrolijke buurtsoap. De gemeente Rotterdam (programma Voor Mekaar) ondersteunde dit plan en werkt hierin samen met de Coalitie Erbij Rotterdam, een samenwerkingsverband van partijen in de stad die eenzaamheid als belangrijk thema hebben omhelsd. Zij zagen in de video serie van Café de Kapenees een mooie manier om senioren uit de wijk bij elkaar te brengen om een gezellige middag te hebben.
Op dinsdag 5 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur zal de premiere van de TV-soap plaatsvinden in de Nieuwe Gaffel in het Oude Westen (Gaffelstraat 63b). U bent van harte welkom om deze premiere bij te wonen. In verband met beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u vriendelijk om te reserveren.
Locatie: de Nieuwe Gaffel (Gaffelstraat 63b)
Datum: 5 juni van 16.00 tot 20.00 uur
Entree: gratis incl. maaltijd
Meer informatie aanvragen: 
Vanaf september zullen alle 4 afleveringen van de TV-soap Café de Kapenees beschikbaar zijn om te tonen in alle Huizen van de Wijk. Voor meer informatie en de aanmeldcode kunt u contact opnemen met Anamaria Cruz: 010 – 423 01 92 of anamaria@rotterdamswijktheater.nl