Steun ons

Wij geloven erin dat cultuur de basis vormt voor een evenwichtige samenleving; een samenleving waar iedereen deel van moet kunnen uitmaken. Waar ieders stem kan worden gehoord en ieders verhaal een podium heeft. Het RWT maakt daarom al meer dan 25 jaar theatervoorstellingen voor en door mensen die voor het eerst kennismaken met theater. Theater prikkelt ons inlevingsvermogen. Theater laat je voelen wat het is om in andermans schoenen te staan.

Met een klein team van professionele theatermakers trekken wij de stad in op zoek naar ongehoorde verhalen, naar ongeziene helden, naar onuitgesproken conflicten. De verhalen en ervaringen van de mensen die we ontmoeten brengen wij samen met hen naar het theater. Wij volgen daarmee de hartslag van de stad; onze spelers vormen een afspiegeling van een steeds veranderende, grootstedelijke samenleving. Een mix van culturen en maatschappelijke lagen.

Klopt uw hart in hetzelfde ritme als dat van ons? En vindt u ook dat meer mensen de kans moeten krijgen om te ervaren wat theater met je kan doen…. dan kunt u ons helpen.

Door naar onze voorstellingen te komen en/of door anderen te attenderen op al het moois dat het Rotterdams Wijktheater te bieden heeft, of eens iemand mee te nemen die nog nooit naar het theater is geweest.

Maar u kunt ook helpen met een financiële bijdrage waarmee u het voor mensen die dat niet kunnen betalen mogelijk maakt om een voorstelling te bezoeken. Daarmee draagt u bij aan het toegankelijk maken van theater voor iedereen.

Wilt u een financiële bijdrage leveren?

Gebruik de groene doneer knop rechtsboven en kies eenvoudig het bedrag dat u wilt doneren.

Het RWT is een ANBI. Meer informatie over het geven aan een instelling met een culturele ANBI status vind je hier

 

Onze jaarverslagen zijn te downloaden via deze pagina.

Steun het Rotterdams Wijk Theater

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van partnerschap of sponsoring neem contact op met Marion van Dragt: marion@rotterdamswijktheater.nl

Rotterdams Wijktheater