ICAF 2023

Het grootste internationale community arts festival ter wereld is terug! Van 27 maart t/m 2 april 2023 meren theater, dans, muziek, film en beeldende kunst uit alle windstreken aan in onze havenstad. Op vijf locaties verspreid door heel Rotterdam zal kunst van wereldformaat te zien zijn. Kaarten kosten per onderdeel slechts 5,- euro!

STADSPROGRAMMA
Voor het eerst bieden we ook een Stadsprogramma aan. Stap op laagdrempelige wijze in een bruisende wereld vol creativiteit. Laat je verwonderen door unieke in de gemeenschap gewortelde kunstprojecten. Ontmoet kunstenaars die de afstand tussen werelden en mensen overbruggen. Het ICAF is een unieke festivalervaring: van grootschalige voorstellingen tot intieme filmvertoningen tot leerzame en leuke workshops. 

Dit jaar vormt het thema The Sound of Change. De coronapandemie die in 2020 begon, luidde het begin in van een wereld in transitie. Sommigen kwamen daar beter uit dan anderen. We zagen de kloof tussen verschillende groepen toenemen. Onze selectie aan kunstenaars en kunstgezelschappen stellen daar warme, alternatieve geluiden tegenover. Een geluid van verandering. 

Bekijk fascinerende voorstellingen: van een Iraans vluchtverhaal volledig gesproken in Nederlandse Gebarentaal tot een aangrijpende Zuid-Afrikaanse theatervoorstelling over seksueel misbruik. Laat je muzikaal verassen door traditionele Marokkaanse liederen in een nieuw jasje of bounce mee tijdens een ritmisch spektakel met een Spaanse big band, Rotterdamse jongeren en basketballen. Tijdens het ICAF valt er voor iedereen wat te beleven! Hieronder een kleine greep uit het aanbod. Bekijk hier het volledige Stadsprogramma.

Kaarten per onderdeel slechts 5,- euro

Lukt het niet om online een kaartje te bestellen, bel ons tussen 10:00u en 17:00u via 010 423 01 92. Wij helpen je dan graag verder. 

Bekijk het hele Stadsprogramma via deze link.

Het ICAF is een initiatief van het Rotterdams Wijktheater. Naast een stadsprogramma, bieden we ook een uitgebreid programma voor professionals aan. Klik hier voor meer informatie.