Partners

Women Connected werkt nauw samen met organisaties die een opvang bieden aan vrouwen in de vorm van bijvoorbeeld een koffieochtend, naailes, taalles en/of fietsles. In veel gevallen is de organisatie groot en stedelijk en is de contactpersoon op de locatie, bijvoorbeeld bij de Huizen van de Wijk, van groot belang. In enkele gevallen is het een kleine organisatie zoals een speeltuin met een vrouwenochtend, een wijkpastoraat of een basisschool met een actieve ouderconsulente.

Belangrijke (grote) samenwerkingspartners zijn:

Welzijnsorganisaties: Stichting Dock, House of Hope, Leger des Heils, Streetlink, WMO Radar, Stichting Wereldvrouwen, FIER, Inloophuis de Paraplu Stichting Asiya Krachtvrouwen Stichting Rosarium , Stichting Duuqsi, Pameijer, Wijkpastoraat Bloemhof, Stichting Spior, Stichting Pharos, Vluchtelingenwerk, Tornante trainingen, Stichting Mara, Stichting Lokaal, Sezer voor diversiteit, LOV, Pauluskerk Rotterdam, Dona Daria, Ouderconsulenten van basisscholen, Speeltuinverenigingen, Consultatiebureaus, Stichting Aafje.

Kunst en Cultuur: Codarts, Scapino Ballet Rotterdam, Formaat, Theater Maatwerk, Rotterdamse Schouwburg, Kultur I Vast in Zweden, Glasgow Citizens Theatre, ACTA Community Theatre Bristol.

Gemeentelijke afdelingen: Politie Rotterdam Rijnmond, Gemeente Rotterdam: Cultuurscouts, afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, stadsmarinier ondermijning op Zuid, afdeling Werk en Inkomen, bureau Frontlijn.

We werken samen op het gebied van:

  • Publiekswerving
  • Het maken van voorstellingen
  • Kennisdeling

Om in goed contact te blijven met de samenwerkende organisatie organiseren we expertmeetings. Tijdens de expertmeetings houden we partners op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vragen we om tips en aanvullingen op de lopende projecten.


Deel deze pagina: