Open repetities & speeldata

 

BLOK 23 APRIL 2019 ALVAST IN JE AGENDA!


Kom meedoen of kijken

Wist je dat wij een voorstelling maken met 1000 vrouwen in het jaar waarin vrouwen precies 100 jaar stemrecht hebben? Dat is de Stille Heldinnen Disco XL op 23 april 2019 in Theater Rotterdam.

Jij kan daarbij zijn. Sterker nog, je kan met ons meedoen. We houden iedere 7e van de maand een open repetitie waaraan je kan deelnemen (zie onderaan de pagina de planning). Ons streven is om zoveel mogelijk vrouwen te laten deelnemen dus neem je vriendinnen, zussen, moeders en buurvrouwen mee! Deelname aan de repetities én de optredens van De Stille Heldinnen Disco zijn gratis. Als bezoeker betaal je € 10,- voor een optreden en als je dat niet kunt betalen, dan kan je je aanmelden met hapjes om te delen.

LET OP: Het is niet moeilijk en je hoeft niet in de spotlight te staan. Het belangrijkste is dat je ons steunt en dat we met elkaar onszelf en ons samenzijn vieren. ♥ ♥ ♥ Hoe gaan we dat doen? Dat leggen we uit in de repetities.

Op weg naar 23 april 2019 toe zijn er ook try-outs waar je kan oefenen wat je geleerd hebt. Dus zet die alvast in je agenda, zodat je daarbij kunt zijn. Kan je 1 of meerdere data niet? Geen probleem. 23 april is de belangrijkste dag, dus die mag je niet missen!

We zien je graag bij de repetitie en laat ons weten of je erbij bent.

Groetjes
Kaat en Inez
namens Women Connected
www.womenconnected.nl

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje op info@womenconnected.nl


VOOR IN JE AGENDA

Zondag 7 april 2019
Theater Rotterdam – foyer
18:30 – 20:30 open repetitie

Dinsdag 23 april 2019 | Stille Heldinnen Disco XL!
Theater Rotterdam – grote zaal
15:00 spelers aanwezig
18:30 spelers open repetitie aanwezig
19:30 start voorstelling
Reserveer tickets


Deel deze pagina: