1.000 kraanvogels voor Internationale Vrouwendag

1.000 kraanvogels brengen geluk. Als je volgens de Japanse traditie 1.000 kraanvogels vouwt, dan zal je wens voor een gezond en gelukkig leven in vervulling gaan. Voor 2019 gaat Women Connected een voorstelling maken met 1.000 vrouwen. Als aftrap van deze voorstelling vouwen wij voor Internationale Vrouwendag 1.000 kraanvogels voor geluk.

Vouw je met ons mee? Hieronder kan je zien hoe je dat kan doen. De gevouwen kraanvogels kan je aanstaande maandag 5 maart vanaf 10 uur inleveren in de foyer van Islemunda, podium van IJsselmonde.

Hoe vouw je een kraanvogel?

Doe het lekker zelf! Voor Internationale Vrouwendag 2018 door Women Connected maken we 1000 kraanvogels, want 1000 kraanvogels maken geluk. 🕊🐧🐦🐥 Help je mee? Bekijk het onderstaande filmpje en vouw met ons mee. De gevouwen kraanvogels kan je aanstaande maandag 5 maart vanaf 10 uur inleveren in de foyer van Islemunda, podium van IJsselmonde. #womenconnected #internationalevrouwendag #origami #kraanvogels #geluk

Geplaatst door Women Connected op donderdag 1 maart 2018


Deel deze pagina: