Onsdag ( woensdag )

Ik wil heel graag bloggen maar ik heb geen tijd. Maandag hebben we de dames geïnterviewd waar we vrijdag niet aan toe gekomen waren. Wauw, ben altijd weer ondersteboven van alle openhartige eerlijke verhalen. Tot s’avonds laat gaan we er mee aan de slag om een voorstelling te bouwen van al het materiaal, de verhalen, de muziek. Om er de volgende dag mee te repeteren. Wat heel fijn is dat het een super consistente groep is die er elke dag is! Op tijd en met energie. Verder bestaat er geen leven buiten dit. Gotenburg gaat compleet aan ons voorbij ( naast de mensen die we in de tram ontmoeten dan ). Volgens mij heb ik in Nederland ook nog een gezin . . .  Goed ik stop ook deze blog om de conference voor te bereiden die we morgen geven aan 30 Zweden die in het dansveld werken. Ik denk dat we maar beginnen met duidelijk te maken dat Inez en ik geen kaas van dans hebben gegeten. Wie er dan nog blijft zitten krijgt denk ik wel een hele leuke ochtend voor geschoteld. Tot snel! Ojai als je niet weet wat je dinsdag moet doen, boek dan snel je ticket.

 


Deel deze pagina: