Voorstelling +

RANDPROGRAMMA’S

 

Wilt u meer van het RWT ervaren dan alleen de theatervoorstelling? Dat kan! Het Rotterdams Wijktheater vindt het belangrijk om haar bezoekers op verschillende manieren inhoudelijk te betrekken bij haar projecten. Daarom bieden we bij onze theatervoorstellingen altijd een randprogramma dat we speciaal voor scholen, bedrijven of organisaties op maat kunnen maken. We verzorgen workshops, inleidingen, nagesprekken en presentaties die gekoppeld zijn aan een thema uit één van onze voorstellingen. Ook kunt u een repetitie bijwonen of deelnemen aan onze activiteiten voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, studenten, vrouwenorganisaties, leergierige volwassenen en enthousiaste senioren. Door een bezoek aan een voorstelling te combineren met een workshop of een presentatie ziet u niet alleen het eindproduct, maar ervaart u ook onze werkwijze.

 

Voor meer informatie, overleg en reserveringen kunt u contact opnemen met Stefan van Hees via 010 423 01 92 of stefan@rotterdamswijktheater.nl

PRODUCTIE OF PRESENTATIE RONDOM BEPAALDE THEMATIEK OF DOELGROEP

 

Het Rotterdams Wijktheater maakt ook voorstellingen in opdracht van bedrijven of organisaties rondom een bepaald thema voor een specifieke doelgroep. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever maken we een project op maat.

Projecten variëren van een serie workshops uitmondend in een besloten presentatie, tot een volwaardige voorstelling die meer keren wordt gespeeld voor een groter publiek.

De deelnemers aan een project kunnen door de opdrachtgever worden geworven, maar het RWT beschikt ook over een groot spelersbestand waaruit wij spelers kunnen betrekken.

Bij opdrachten gaan we altijd eerst een oriënterend gesprek aan om samen met de opdrachtgever te kijken wat de wensen zijn. Op basis daarvan maken wij een plan en een offerte.

 

Voor meer informatie en overleg kunt u contact opnemen met Stefan van Hees 010 423 01 92 of stefan@rotterdamswijktheater.nl