Dance me to the end of love

Dance me to the end of love

Afgelopen zaterdag werd er in Islemunda volop gedanst en geswingd. In samenwerking met SKVR organiseerden we een 55+dansdag in de grote zaal. Er waren presentaties van SKVR-groepen in allerlei verschillende stijlen, en vanuit het project Time to Dance uit de wijken. De oudste deelnemer was 91 jaar. Hij vertelde dat hij na de oorlog nood had aan wat vrolijks en daarom met dansen was begonnen, en dat hij via het (volks)dansen heel veel mooie contacten in binnen- en buitenland had gelegd. Daarnaast was tapdanser Jimmy White te gast en Martje Bruning, specialist Egyptische dans, die na haar eigen presentatie ook de bezoekers in de zaal aan het buikdansen kreeg.

Bijzonder was bovendien de première van een nieuwe choreografie van Piet Rogie, speciaal voor deze dag voor SKVR gemaakt.

Alles werd omlijst door – we kunnen ze wel bijna onze huisband noemen – OUDFIT. Na afloop speelden ze nog door zodat alle toeschouwers ook zelf nog even op het podium konden dansen.

Op donderdag 19 april is OUDFIT terug in Islemunda met hun eigen muziektheatervoorstelling, gekoppeld aan een dansmiddag in de Foyer. Dus wie zin heeft in een muzikaal feestje is weer van harte welkom! Informatie en kaarten via de website van Islemunda.

 


Deel deze pagina: