MotherHood in Islemunda

MotherHood in Islemunda

MotherHood is een theatergroep in Theater de Vaillant, speciaal voor jonge moeders tot 27 jaar. Kelly, Mèlanie, Ghizlane, Brigitte en Alexia zijn de moeders die in de voorstelling Vandaag vliegt de tijd spelen.

De voorstelling gaat over hun en hun eigen leven, de zoektocht naar de eigen identiteit, het vrouw zijn en het kiezen voor jezelf. In een traject van een klein jaar hebben de jonge moeders veel van elkaar geleerd en gewerkt aan het (her)ontdekken van hun talenten. De voorstelling is rauw, echt en soms hard. De comfortzone van de moeders wordt verlegd en zij komen hierdoor uit hun isolement. De eigen verhalen zijn door regisseur Liselot van de Geer tot een voorstelling gemaakt.

Liselot heeft twee jaar geleden stage gelopen bij het Rotterdams Wijktheater en we zijn trots dat de voorstelling van MotherHood bij ons in Islemunda te zien zal zijn!

Donderdag 14 december om 13u30 in Islemunda Studio 3
‘Vandaag vliegt de tijd’ – Theatervoorstelling door Motherhood (Theater de Vaillant)
Toegang gratis, wel graag reserveren via eva@rotterdamswijktheater.nl

 


Deel deze pagina: