MINI ICAF 2021

MINI ICAF 2021

MINI-ICAF 2021 ROTTERDAM & SINGAPORE! Doe mee aan ons virtuele avontuur!

MINI – ICAF is een tweedaags evenement op 26 en 27 februari aanstaande. In een relaxte loungesetting en soms letterlijk vanuit onze eigen huiskamers heten we je welkom in onze ICAF studio’s in Rotterdam en Singapore. Vanuit deze locaties staan we in verbinding met gasten en collega’s op andere plekken in de wereld. We zijn blij dat onze collega’s van Drama Box in Singapore hebben ingestemd om dit avontuur met ons aan te gaan, en daarmee de allereerste internationale ICAF Hub in de wereld te worden, buiten Rotterdam.

Bekijk het programma en schrijf je in voor workshops!
Van verdiepende gesprekken en dans- en filmworkshops tot een community arts-voorstellingen die volledig zijn gemaakt op ZOOM: bekijk hier het volledige programma. Vrijwel alles wordt live uitgezonden op VIMEO, Facebook en/of Youtube (afhankelijk van het programma-onderdeel).

Hoe kun je meedoen aan de MINI-ICAF?
Er zijn twee manieren om het festival bij te wonen: als toeschouwer via Vimeo livestream en/of als ZOOM-deelnemer. Om de livestream te bekijken, hoeft je je niet aan te melden. Om deel te nemen aan een ZOOM-workshop moet je je wel aanmelden (er is een beperkte capaciteit, dus zorg dat je op tijd bent!)

Het wordt een digitale ervaring waarin we er alles aan zullen doen om de warmte die we normaal samen genereren op een reguliere ICAF rechtstreeks in je woonkamer te injecteren, al is het maar een beetje …


Deel deze pagina: