ICAF ONTVANGT FINANCIERING VOOR DE KOMENDE VIER JAAR!

ICAF ONTVANGT FINANCIERING VOOR DE KOMENDE VIER JAAR!

Op 31 augustus maakte het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP) bekend dat ons International Community Arts Festival (ICAF) de komende vier jaar door hen gefinancierd blijft. In de beoordeling prees de adviescommissie met name onze plannen om meer activiteiten te ontplooien tussen onze driejaarlijkse festivals, waaronder een multifunctioneel digitaal platform. De commissie beschouwt het ICAF als “het belangrijkste festival in zijn soort, effectief en onderscheidend”. Uiteraard zijn we ontzettend blij met deze beslissing. We zijn er klaar voor om een ​​nieuwe reeks zinvolle live- en online-evenementen te organiseren, zodat de community arts kan blijven evolueren en bloeien over de hele wereld. Een van de eerste dingen op de agenda is een alternatieve versie van het festival op 26 en 27 februari 2021, ter vervanging van het evenement dat we afgelopen maart moesten annuleren. Meer informatie volgt snel….!


Deel deze pagina: