Het maakproces van ELIA

ELIA
Het maakproces van ELIA

In aanloop naar de voorstellingenreeks, lieten we het maakproces van ELIA vastleggen. Zie door de ogen van makers en spelers wat dit project zo bijzonder maakt.

ELIA is een theatervoorstelling gebaseerd op de levensverhalen van Rotterdamse jongeren die om uiteenlopende redenen geborgenheid zochten en vonden op straat. Een verhaal over onthecht raken en over het vinden van een thuis. Alle jongeren die mee hebben gedaan aan deze voorstelling, hebben nog niet eerder op het podium gestaan.

In aanloop naar de voorstellingenreeks lieten we het maakproces van ELIA vastleggen. In deze mini-documentaire zie je door de ogen van makers Liselot van de Geer en Hans Lein en spelers Martin Miles en Soraia Filipa Borges wat dit project zo bijzonder maakt. De documentaire komt van de hand van Jeroen Roodnat (Jeroen Inc.). Je bekijkt ‘m hieronder.

Eerder


Deel deze pagina: