ELIA geannuleerd tot en met maandag 8 november

ELIA
ELIA geannuleerd tot en met maandag 8 november

Met pijn in het hart moeten we helaas mededelen dat ELIA is geannuleerd tot en met 8 november. Je leest hier wat dat voor jou betekent.

Lieve allemaal,

met heel veel pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat we de voorstelling ELIA – dat aanstaand weekend in première zou gaan in Theater Zuidplein – tot en met maandag 8 november hebben moeten annuleren. Dit is vreselijk nieuws. Voor alle spelers en hun krachtige en belangrijke verhalen. Voor ons publiek dat door deze verhalen zou worden geraakt en geïnspireerd. Voor het artistieke en technische team dat zich drie keer in de rondte gewerkt heeft om deze voorstelling in de steigers te zetten. En voor ons communicatie en outreach team dat, ondanks de drempel die de QR code opgeworpen heeft, het voor elkaar gekregen heeft om alle voorstellingen uitverkocht te krijgen!

We gaan er alles aan doen om ELIA nog wel te kunnen spelen op dinsdag 9 en woensdag 10 november. Voor iedereen die voor dan een kaartje heeft: we houden jullie op de hoogte!

We gaan ons uiterste best doen om deze verhalen alsnog met jullie te delen, op een later moment, in een andere vorm.

Warme groet,
Team Rotterdams Wijktheater


Deel deze pagina: