Contextprogramma voor professionals bij de voorstelling ELIA

ELIA
Contextprogramma voor professionals bij de voorstelling ELIA

Voor groepen professionals bieden wij rondom de avondvoorstellingen van ELIA een verdiepend programma aan.

Het context programma bestaat naast de voorstelling, uit een diner, een welkomstwoord van artistiek leider Jasmina Ibrahimovic en een screening van twee van de drie korte StraatStaat-films, opgenomen in het kader van ons project De StraatStaat. Na elke film wordt er een nagesprek door ons gefaciliteerd waarbinnen ruimte is voor reflectie.

De kosten voor het pakket bedragen 17,50 euro. De aanvangstijd is 17:00u in Theater Zuidplein. Bij interesse kun je jezelf aanmelden per mail. Laat daarin duidelijk weten welke avondvoorstelling van ELIA je zou willen bezoeken en met hoeveel personen je komt. Speeldata zijn te vinden via deze link.


Deel deze pagina: