OPEN Rotterdam op bezoek bij onze theatrale ontmoeting

OPEN Rotterdam op bezoek bij onze theatrale ontmoeting

Vorige week woensdag organiseerden we een theatrale ontmoeting in Theater Zuidplein in het kader van De StraatStaat. OPEN Rotterdam was er bij en maakte er een item over.

Gedurende de avond maakten we kennis inspirerende personen die op een even inspirerende manier met jongeren werken. Volwassenen die echt het verschil kunnen maken voor de jongeren doordat zij hen echt zien. Samen met ons, maar nog meer met elkaar, gingen ze op onderzoek uit. Door wie voelden zij zich voor het eerst echt gezien? Hoe voelde dat? En voor wie zouden zij die waardevolle persoon kunnen zijn?

De theatrale ontmoeting vond plaats in het kader van ons project De StraatStaat en de voorstelling ELIA. Die zal vanaf 4 t/m 10 november te zien zijn in Theater Zuidplein. Het item van OPEN Rotterdam bekijk je hieronder.

 


Deel deze pagina: