LOPEND VUURTJE MET MARTIN MILES (OPRICHTER TEAM ENKELBAND) #2

LOPEND VUURTJE MET MARTIN MILES (OPRICHTER TEAM ENKELBAND) #2

Zoals beloofd keren we vandaag met Lopend Vuurtje terug bij Martin Miles, oprichter van Team Enkelband. In dit tweede deel leer je hem nog wat beter kennen.

Deze week gaan we o.a. dieper in op de rust die Martin langzaam maar zeker ervaarde en de nieuwe doelen die hij zichzelf ging stellen. Ook leert Martin ons de nuances die te vinden zijn op de straat en gaan we dieper in op de rol van vrouwen. Het volledige gesprek beluister je hieronder.

Deel 1 gemist? Geen probleem! Dat deel is terug te luisteren via deze link. Benieuwd naar nog meer perspectieven op de kloof en overeenkomsten tussen straat-, school- en thuiscultuur? Ook dat is mogelijk. Ons tweedelige interview met Loes van der Wees (officier van justitie) is te vinden via de volgende links: deel 1deel 2.


Deel deze pagina: