Lopend Vuurtje – Deel 2 met Martin Miles (Oprichter Team Enkelband) #1

Lopend Vuurtje – Deel 2 met Martin Miles (Oprichter Team Enkelband) #1

Tijd voor een nieuwe aflevering van Lopend Vuurtje. In deze serie trekken we met onze tot huiskamer omgebouwde vrachtwagen de wijken in. Zoekende naar verschillende perspectieven op de kloof en overeenkomsten tussen straat-, school- en thuiscultuur.

Deze keer gaan we in gesprek met Martin Miles, oprichter van Team Enkelband – Een bemiddelingsbureau die o.a. voortijdige schoolverlaters helpt de draad weer op te pakken, en ex-gedetineerden weer terug in de samenleving begeleid. Benieuwd naar Martin’s perspectief? Luister hieronder dan snel het eerste deel van ons interview.

 

Heb je trouwens de vorige delen van Lopend Vuurtje gemist? Geen probleem. Hieronder vindt je alle delen gemakkelijk terug:

Deel 1 met Loes van der Wees (officier van justitie): #1#2
Deel 2 met Martin Miles (Team Enkelband): #2
Deel 3 met Fatih (oud-politieagent): #1#2
Deel 4 met Joany Muskiet (stichting Helderheid): #1

 


Deel deze pagina: