Lopend Vuurtje met Martin Miles (Oprichter Team Enkelband) #1

Lopend Vuurtje met Martin Miles (Oprichter Team Enkelband) #1

Tijd voor een nieuwe aflevering van Lopend Vuurtje. In deze serie trekken we met onze tot huiskamer omgebouwde vrachtwagen de wijken in. Zoekende naar verschillende perspectieven op de kloof en overeenkomsten tussen straat-, school- en thuiscultuur.

Deze keer gaan we in gesprek met Martin Miles, oprichter van Team Enkelband – Een bemiddelingsbureau die o.a. voortijdige schoolverlaters helpt de draad weer op te pakken, en ex-gedetineerden weer terug in de samenleving begeleid.

Benieuwd naar Martin’s perspectief? Luister hieronder dan snel het eerste deel van ons interview. Volgende week zijn we terug deel 2. Tot die tijd veel luisterplezier!

 

Eerdere afleveringen terugluisteren? Dat kan! ons tweedelige interview met Loes van der Wees is te vinden via de volgende links: deel 1, deel 2.

 


Deel deze pagina: