Zomaar een Straat volledig uitverkocht: dank aan alle betrokkenen!

Zomaar een Straat volledig uitverkocht: dank aan alle betrokkenen!

In september begon onze Zomaar een Straat-tournee. Veel Huizen van de Wijk waren onderdeel van de route die de voorstelling door Rotterdam aflegdeEr werd gespeeld voor volle zalen in het Oude Westen, Beverwaard, IJsselmonde, Zevenkamp / OmmoordCrooswijk / Oude Noorden en Cool. In nauwe samenwerking met organisaties in de wijk en medewerkers van Gemeente Rotterdam, wist Zomaar een Straat iedere keer een mooie mix van bewoners en professionals te bereiken. 
 
De herkenning van de bezoekers in de verhalen op het podium was groot, zo bleek in het nagesprek. Er werden hartverscheurende verhalen gedeeld, soms vloeiden er tranen, soms was er opluchting. Eén van de bezoekers: “Dit is de eerste keer dat ik mijn verhaal met iemand deel.” Twee bezoekers meldden zich direct aan om mee te doen aan de nieuwe groep die werkt rondom de toeslagenaffaire. 
 
Zomaar een Straat speelt nog twee keer, maar is inmiddels volledig uitverkocht. In het voorjaar keren we terug. Ditmaal met een voorstelling rondom de toeslagenaffaire


Deel deze pagina: