Bekijk een stukje van Zomaar een Straat

Bekijk een stukje van Zomaar een Straat

Op donderdag 15 september waren we samen met de cast van Zomaar een Straat te gast bij een congress van de NVVK (Branchevereniging Schuldhulpvereniging en Sociaal Bankieren). Op het congress kwamen hulpverleners en schuldeisers elkaar samen en bespraken ze belangrijke thema’s uit de sector.

In de theatervoorstelling Zomaar een Straat van het Rotterdams Wijktheater leren we de bewoners van ‘een straat’ kennen. Achter elke voordeur speelt zich een ander verhaal af, maar een ding hebben ze met elkaar gemeen: financiële armoede. Fragmenten van levens kruisen elkaars wereld en die van het publiek. Verhalen over schaamte, schuld, maar ook over het verleden. Over het dragen en doorgeven van verhalen, generatie op generatie. Voor zo’n 350 gezichten voerden we een klein gedeelte van de voorstelling op. De registratie daarvan bekijk je daar op de afbeelding hieronder te klikken.

Zomaar een Straat

Zomaar een Straat toert vanaf september tot en met december 2022 langs verschillende buurthuizen in Rotterdam. De voorstelling is gratis te bezoeken voor mensen die het niet kunnen betalen. Voor allen die dat wel kunnen vragen we om een donatie naar waardering. Complete speellijst en kaarten via deze link.


Deel deze pagina: